OFERIM

Laborator digital

Digitalizare ofera toate uneltele necesare unor produse de mare precizie reducand in aceleasi timp timpul de realizare si prioretizarea pe realizarea unor restaurai cat mai aproape de natural.

Rrestaurari provizorii

Restaurri provizorii de mare precizie cu un nivel ridicat de estetica si stabilitate structurala. Sunt realizate prin printare 3d dar si prin frezare.

Zirconia stratificat

Nu mai sunt de mult o noutate proprietatile zirconilui in reabilitarea orala. In combinatie cu ceramica se obtin rezultate excelete atat estetic cat si functional.

Zirconia full contur

Zirconiul a evoluat si se tot realiza restaurai integral din zirconiu datorita materialelor translucente si a celor multi layer cu rezultate foarte bune

Integral ceramica stratificat

Restaurarile integral ceramice ofera cel mai ridicat nivel de estetica, comparabila cu cea a dintilor naturali .

Integral ceramica full

Sunt o alternativa fiabila si comparabila cu ce a restaurilor integral ceramice stratificate folosind tehnica de machiere pentru a obtine rezultate cat mai aproape denatural.

Metalo ceramica

Cu o istorie de mai bine de 50 de ani, restaurarile metalo ceramice au evoluat foarte mult, oferind rezultate comparabile cu ale celorlate tipuri de materiale estetice , dar mai accesibile ca pret.